Vogelvlucht Kavels De Rhoonse Waard

Klik op één van de kavels voor meer informatie.

Vogelvlucht Kavels De Rhoonse Waard
Kavel 1 Kavel 2 Kavel 3 Kavel 4 Kavel 5 Kavel 6 Kavel 7 Kavel 8 Kavel 9

Kavel 1

Kaveloppervlakte: ca. 2195m²
Kavelprijs: € 820.000,- v.o.n.

Verkocht

Kavel 2

Kaveloppervlakte: ca. 1845m²
Kavelprijs: € 790.000 v.o.n.

Verkocht

Kavel 3

Kaveloppervlakte: ca. 1875m²

Verkocht

Kavel 4

Kaveloppervlakte: ca. 1915m²

Verkocht

Kavel 5

Kaveloppervlakte: ca. 2135m²

Verkocht

Kavel 6

Kaveloppervlakte: ca. 1260m²

Verkocht

Kavel 7

Kaveloppervlakte: ca. 1415m²

Verkocht

Kavel 8

Kaveloppervlakte: ca. 1515m²

Verkocht

Kavel 9

Verkocht

Kaveloppervlakte: ca. 1600m²
Kavelprijs: € 672.000,- v.o.n.

9 royale kavels met villa

Tussen de Achterdijk, de Hoogeweg en de Rijsdijk komt het exclusieve nieuwbouwproject De Rhoonse Waard: een indrukwekkend nieuwbouwplan met 9 royale kavels, variërend in grootte van ca. 1260 m2 tot ca. 2195 m2, waar u uw eigen droomvilla kunt realiseren. Of laat u ontzorgen door aankoop van een kavel inclusief een woning.

Nieuwbouwproject De Rhoonse Waard combineert landelijke kavel met nieuwe villa

Het nieuwbouw project De Rhoonse Waard combineert landelijk gelegen, royale kavels aan de Achterdijk met ontzettend comfortabele en karaktervolle nieuwe villa’s. Welke kavel en welke villa spreekt u het meeste aan? Wat is voor u het belangrijkst bij de keuze van een kavel: de ligging, de grootte of de prijs? En voor wat betreft de architectuur: welk woningtype vindt u het mooist?

Bekijk de woningtypen

9 kavels met huis in De Rhoonse Waard

De Rhoonse Waard omvat 9 royale kavels, in grootte variërend van ca. 1260 m2 tot 2195 m2. Om het gehele project heen ligt een brede sloot zodat elke kavel op z’n minst aan één kant grenst aan het water. Mooi en tegelijkertijd de garantie voor extra privacy. De kavels zijn oost-west georiënteerd: aan de voorzijde van het perceel komt de zon op en aan de royale tuin achter uw villa kunt u genieten van schitterende zonsondergangen in de Albrandswaardse polder.

Een kavel met bebouwing kopen in vier overzichtelijke stappen

In De Rhoonse Waard is het ook mogelijk om een kavel mét bebouwing te kopen. Wat duidelijk ook voordelen heeft ten opzichte van het bouwen in eigen beheer. U heeft bijvoorbeeld het grote voordeel dat u allerlei administratieve, procedurele en technische zaken uitbesteedt. Uiteraard krijgt u ook voldoende inspraak hoe uw woning eruit komt te zien.

1. Wat wilt u?

De eerste stap is te bedenken wat u precies wilt: hoe groot moet uw kavel zijn? Heeft u voorkeur voor een hoekkavel of een tussenliggende kavel? ? Ook voor wat betreft het woningtype is het handig om te weten wat u wilt, in elk geval of kiest voor een Villa Bentinck/Bentinck-excellent of een Villa Duyvelant. Als u deze voorkeuren helder heeft, neemt u contact op met Remax Makelaars in Barendrecht.

2. Optie van maximaal 2 weken

De makelaar gaat met u in gesprek over uw wensen. Na dit gesprek kunt u al eventueel direct een optie nemen op de kavel en villa van uw voorkeur. De optie geldt voor een periode van maximaal 2 weken. In deze periode gaat u in overleg met de kopersadviseur van Aannemersbedrijf P van Leeuwen. Deze inventariseert uw wensen, sluit met RoosRos architecten kort hoe uw villa er precies uit kan komen te zien en wat de kosten zullen zijn. Na de optieperiode besluit u de kavel te kopen. U koopt de grond van de grondeigenaar, het te bouwen huis van de aannemer. De makelaar legt dit  definitief vast in een koopovereenkomst. Binnen drie maanden na ondertekening van deze overeenkomst moet het definitieve ontwerp van de woning en de financiering nu geregeld zijn.

3. Na het sluiten van de koopovereenkomst

Na het sluiten van de koopovereenkomst werkt de architect uw villa uit tot een definitief ontwerp. Uiteraard heeft u, in overleg met de kopersadviseur, nog een aantal keren contact met hem om de details kort te sluiten. De aannemer neemt daarna het stokje over en maakt op basis van het definitief ontwerp de bouwtekeningen. In de tussentijd heeft u de gelegenheid om de financiën te regelen: heeft u een hypotheek nodig of koopt u de kavel en de villa vanuit bijvoorbeeld vermogen? Laat u dan goed informeren over de mogelijkheden. Rabobank Rotterdam is op de hoogte van alle kenmerken van Project Rhoon en mede daarom uitstekend in staat u van een op maat gesneden financieel advies te voorzien.

4. Bouw van de villa

Zodra de grond bouwrijp is opgeleverd en de geldzaken zijn geregeld, kan de bouw van uw villa starten. Als maximale bouwtijd houden we 12 maanden aan. Dat geeft u de tijd om langs te gaan bij Tegelhuis Barendrecht voor uw badkamer en tegels en bij Keukenvision voor uw droomkeuken. Ook binnenhuisarchitect Sant Interiors, Daniëls open haarden en Munter Tuinontwerpbureau ontvangen u graag om uw wensen te bespreken.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie?

Schrijf u in als belangstellende en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in de Rhoonse Waard.