Aannemersbedrijf P. van Leeuwen

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen: open en oplossingsgericht bouwen aan resultaat

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk is de aannemer die de luxe woningen in De Rhoonse Waard gaat realiseren. Een schitterende opdracht, die voor ons al ruim vóór de verkoop is begonnen: vanaf de calculatie van de woningen en – in dit geval – het onderzoek naar de meest geschikte materialen en duurzame oplossingen zijn wij al intensief met dit project bezig.

Het eerste contact met u als koper verloopt via onze kopersbegeleider Martin van der Have, die de schakel is  tussen u, ons aannemersbedrijf, de architect, binnenhuisarchitect, tuinarchitect, showrooms, etcetera. Martin heeft het overzicht over het totale bouwproces en bespreekt onder meer de uitwerking van het ontwerp, detaillering, materialisering en duurzaamheid met u. Net als wij houdt hij ervan oplossingsgericht te werken, met u mee te denken en open met u te communiceren. Naar onze mening is dát de basis van een goede samenwerking en het beste resultaat.

Aannemersbedrijf P. van Leeuwen is een ambachtelijk bouwbedrijf met zo’n 70 medewerkers – ervaren ambachtslieden en kantoormedewerkers. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1979 hebben we ruime ervaring opgedaan in de bouw van villa’s, seriematige woningbouw, scholen, bedrijfspanden, multifunctionele accommodaties en zorgcomplexen.

Ga naar de website van P. van Leeuwen