Daniëls open haarden

Daniëls open haarden biedt maatwerk en creëert momenten van waarde

Rondom een haard is de uitgelezen plek om samen te zijn en lekker te genieten van het moment. In uw woning, maar ook buiten op het terras, creëert Daniëls open haarden met een passende haard een sfeervolle plek waar u en uw gasten heerlijk kunnen vertoeven. De wensen en leefwijze van onze klanten en het interieur rondom de haard zijn leidend bij ons advies voor het soort haard. Onze grote collectie haarden (gas, hout, bio ethanol of elektrisch) zorgt ervoor dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor precies die haard die past bij uw ruimte en gebruik ervan.

Haard als middelpunt van het interieur

Vakmanschap en maatwerk is onze kracht. Wij inventariseren al uw wensen en verdiepen ons in de eisen die u aan het gebruik van een haard stelt. Zo komen wij tot het beste advies voor de mooiste warmteoplossing in uw interieur. Voor elke ruimte maken wij aan de hand van de bouwtekening van uw woning een uitgewerkt plan, waarin uw wensen perfect vertaald worden. In de realisatie houden wij rekening met het gehele concept waarbinnen de haard een centrale rol speelt. We kijken hierbij niet alleen naar functionaliteit, maar ook naar vormgeving en materiaalgebruik.

Download gratis onze inspiratieboeken

Daniëls open haarden staat voor vakmanschap en maatwerk sinds 1980. Met onze showroom haarden en buitenhaarden van meer dan 700 m2 laten we zien wat vuur voor u kan doen. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Download de Daniëls inspiratieboeken op onze website: meer dan 100 pagina’s met verschillende ideeën voor zowel de binnen- als buitenhaard.

Wilt u langskomen in onze showroom? Wij werken op afspraak omdat we graag voldoende tijd vrij maken voor een persoonlijk advies.

Ga naar de website van Daniëls open haarden