RE/MAX Makelaarsgroep

Jan-Hein Schilderman, uw makelaar bij Remax Makelaarsgroep

Mijn naam is Jan-Hein Schilderman, uw makelaar en contactpersoon bij Remax Makelaarsgroep in Barendrecht. Al vanaf 1995 ben ik werkzaam als registermakelaar & taxateur in Barendrecht, Rotterdam en omstreken. In deze periode ben ik betrokken geweest bij meer dan 2000 transacties van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed. Vanaf 2000 ben ik als mede-oprichter betrokken geweest bij de opbouw en groei van ons bijzondere makelaarskantoor “RE/MAX Makelaarsgroep”. Inmiddels zijn wij één van de grotere kantoren in de regio.

Door de jarenlange ervaring en mijn gedrevenheid en liefde voor het vak kan ik u uitstekend van dienst zijn bij de aan- of verkoop, de aan- of verhuur en taxatie van uw onroerende zaak. Naast bemiddeling bij woningen ben ik als één van de weinigen in Barendrecht werkzaam register makelaar & taxateur bedrijfsmatig vastgoed: kantoren, winkels en bedrijfsruimten en bijzondere onroerende zaken zoals bijvoorbeeld kerken, jachthavens, natuurgronden en horeca.

Ga naar de website van REMAX makelaarsgroep

Heeft u belangstelling voor het unieke project De Rhoonse Waard of wenst u een juiste taxatie van uw onroerende zaak? Samen met mijn assistentes Astrid Ouwendijk en Denise Schilderman ben ik u graag van dienst.

Graag nodig ik u uit om persoonlijk nader kennis te maken en uw woonwensen te bespreken, zowel voor uw nieuwe woning in De Rhoonse Waard als uw huidige, te verkopen woning. Telefonisch ben ik bereikbaar op: 06 51 06 36 74, óók ’s avonds en in het weekend.