RoosRos Architecten

RoosRos Architecten ontwerpt mét en vóór mensen

RoosRos Architecten is een landelijk werkend, fullservice architectenbureau met bijna zestig medewerkers. Wij maken architectuur. Al meer dan zestig jaar. Projecten van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Technisch tot in de puntjes verzorgd. Binnen budget en boven verwachting. 

Ons team bestaat uit een mix van jonge enthousiastelingen en solide ervaringsdeskundigen. Vanuit Oud-Beijerland en Goes werken wij aan betekenisvolle architectuur. Architectuur mét en vóór mensen.

We hebben veel ervaring met het zorgvuldig inpassen van woningen in een landelijk gebied. Ook voor de unieke plek De Rhoonse Waard hebben we fraaie en stijlvolle woningen ontworpen. We hebben, in samenspraak met de stedenbouwkundige van de gemeente, een passend plan gecreëerd en een optimale verkaveling gerealiseerd. Uw toekomstige woning refereert aan de landelijke stijl van de boerderijen in de omgeving, met een eigentijdse knipoog. De woningen zijn allemaal als individuele woningen ontworpen waardoor er straks een divers en rijk beeld ontstaat.

Het ontwerpteam heeft enkele woningen en opties voor u uitgedacht. Elke woning heeft unieke kenmerken die zorgdragen voor het gewenste  gevarieerde totaalbeeld. Binnen de ontwerpkaders zijn er meer variaties en stijlopvattingen mogelijk om uw wensen verder vorm te geven. We kunnen voor u een woning ontwerpen die past als een maatpak. De woningen hebben een consequente architectonisch uitwerking. Vanaf het stedenbouwkundig plan tot en met de detaillering van uw woning dragen we zorg voor een passend totaalbeeld. Graag denken we met u mee over uw woonwensen.

Meer weten over RoosRos Architecten?

Ga naar de website van RoosRos Architecten