Woningtypen

Welk van deze mooie woningtypen past bij u?

Op elke kavel in De Rhoonse Waard kunt u uw droomhuis bouwen. Kiest u voor een eigen ontwerp of laat u zich inspireren door de woningtypen die wij voor u hebben geselecteerd? Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit: de klassieke Villa Bentinck – dit type is er ook in een excellent-variant – en de moderne Villa Duyvelant. De woningtypen kunt u uiteraard zelf ook nog aanpassen aan uw woonwensen en –eisen. Wij geven u op deze pagina alvast enkele opties.

Een klassieke landelijke villa: Villa Bentinck

De landelijke Villa Bentinck is een woningtype met een klassiek karakter. Deze villa is er in twee maten: de standaardvariant met een zeer ruim woonoppervlak vanaf 267m2 en de riante excellent-variant met een woonoppervlak vanaf 340m2. Voor wat betreft de materialisering zijn er allerlei keuzes: wilt u een klassiek pannendak of liever een rietgedekte kap? En wilt u een traditionele baksteen of een van de andere fraaie gevelafwerkingen? Samen met de architect en de kopersbegeleider kunt u deze villa helemaal afstemmen op uw woondromen.

Meer informatie over dit woningtype

Een moderne landelijke villa: Duyvelant

Type Duyvelant is een landelijke villa met een modern karakter. Deze villa heeft een strakke hoofdvorm waarin ook de garage haar plek heeft. De schat aan details – een ruime hal met vide, openslaande deuren naar de tuin, de inpandige garage, een hoofdslaapkamer met twee inloopkasten en twee badkamers plus separaat toilet op de verdieping – maken deze villa tot een erg mooie, luxe woning.

Meer informatie over dit woningtype

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie?

Schrijf u in als belangstellende en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in de Rhoonse Waard.